Három hangulat egy helyen: Kávézó, Bistro, Galéria. Szeged, Kárász utca 17. asztalfoglalás: +36 20 483 3711

2016. február 10.

KARNEVÁLI SHOW

Nagy érdeklődéssel és sikerrel zárult 2016.febr.10-én Hegedűs Tünde festőművész finisszázsa, amit egy látványos, színes, különleges divat-show tett emlékezetessé.

Dr. Szabó Tibor – Dante díjas író, filozófus, politológus, művész köszöntője, a művész méltatásán túl, a farsang és karneválok történelmi és kulturális hagyományaiba is betekintést adott a vendégek számára.

 

Az akril vászon festmények karnevált idéző darabjai mellet egy különleges, 4 darabból álló sorozat is megtekinthető volt, amely az Adventre készülés hagyománya előtt tisztelegve, hetente 1,2 méter hosszban bővítve, Szeged város panorámáját ábrázolja, Karácsonyra elkészült és a falakra került, az összesen 4,8 méter hosszban megalkotott látkép sorozat.

 

A divat show különlegessége volt, hogy minden szakmai hátterét a legfiatalabb, az üzleti világba épp belekóstoló fiatal tehetségek álmodták és valósították meg.

 

 

Dalkó Barbara - L' Bijou

Az ékszerek és a csillogás iránti rajongása gyermekkora óta jelen van az életében. Noha az egyetemen diplomáciai-és politikai irány volt meghatározó számára, a diploma megszerzése után az ékszerek világa magával ragadta és mivel mindig is vágyott a függetlenségre, ennek a megvalósulása és kezdete a L'Bijou divatékszerüzlet megnyitása. Üzletében egyedi és design divatékszerek jellemzőek, amelyekben mindenki megtalálhatja a stílusához illőt.

 

Kathai Dobo - divattervező

Dobó Kata, feltörekvő divat-és stílustervező a Kathia Dobo márka megálmodója, amely menyasszonyi, menyecske, koszorúslány és alkalmi ruhákat kínál a minőségi, elegáns öltözék kedvelőinek. "Általában a személyiségből inspirálódom, mindehhez párosul a fantáziám."

 

Mihály Orsolya Éva – magyar bajnok sminkes

a SZTE JGYPK munkatársa, művésztanár, olasz-rajz szakon végzett. Magyar bajnok sminkes, általános iskolás korában kezdett versenyszerűen festeni, akvarellezni, amiről számtalan díja tanúskodik. Később technikát váltott, készített olajképeket, kipróbálta magát az ékszerkészítésben és a fotózásban is. Négy éve jött a gondolat, hogy emberre fessen, emellett sminkversenyekre is jár. Ha nem versenyekre gyakorol, akkor rendezvényekre, szalagavatókra (stb.) sminkel, emellett arcot, testet fest, selyemporos csillámfestést, hennázást is vállal. Jövőbeli tervei között szerepel nemzetközi sminkversenyeken való megmérettetés.

 

Vér Roland – magyar bajnok fodrász

Első versenye Németországban volt, ahol 3. helyezést ért el. Onnantól kezdve elhatározta azt, hogy mindent megtesz azért, hogy az első legyen. Sok gyakorlás meghozta gyümölcsét, négyszer nyert Magyar Bajnokságot. „ A legfontosabb az, hogy alázatosak maradjunk a szakma iránt és akkor bármit elérhetünk! „

 

Oláh Zsófi, Szabó Brigitta, Zefer Kitti, – modellek

 

Transform Project – zene

 

SolPhoto - fotók

 

 

NYITVA TARTÁS

© Lobby Café 2014. Szeged

Hétfő-Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap

10.00-22.00

10.00-23.00

10.00-23.00

10.00-20.00

sysop@lobbycafe.hu